Sofeij

"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar." -Nalle Puh

Händelserik helg....

Publicerad 2010-07-12 10:32:18 i Allmänt,

I lördags var vi barnlediga på kvällen så då¨åkte vi ner till Karnebåt.
Vi va väl ner runt tio elva tror ja, så de blev ju att gå ett apr varv men tyckte de va dåligt me folk..men träffade iaf några ja kände så vi gick tyill Melkes mend e va så j*vla varmt därinne så ja & Jeanette gick ner till öltältet istället.. De va svalare och roligare :P så de blev lite dansande o pratande me folk iaf :)
Vi åkte väl från viken runt halv tre tror ja. Men de va en trevlig kväll :) Fanns ju även ltie irriterande inslag som inte e nått att hänga upp sig på egentligen men iaf...

Igår va oxå en härlig dag :) Vi bestämde oss för att åka ut me båten allihopa, Jeantte kom lite lägligt så hon fick oxå följa me :) Så vi åkte till ett berg o badade nån timma.. Sen blev iaf jag rastlös och Isabell va jättetrött så då åkte vi tillbaka hem.



På kvällen åkte jag, mamma & Jeanette på sommarkonsert med Erik Gruvebäck i Ukna kyrka.
De va riktigt fin och massor bra låtar, en speciell låt var ju "jag ger dig min morgon" som sjöngs av Josefin Malminger, tycker att hon gjorde den så otroligt bra, minns även att hon sjöng den förra året o ja tyckte den va jättefin då me.
Tyckte att alla var jätteduktiga och de va ju speciellt härligt att få höra Erik igen, man får ltie abstinens när de itne e nån kör lr nått alls nu när han är ledig..
Men ska iaf till valdemarsvik imorrn och lyssna på honom igen, bäst o passa på ;P
Dom ska sjunga Ted Gärdestadas låtar så de blir nog super. För några år sen så brukade de bli en ungdomskör som sjöng Teds låtar, och ja va med 1 lr 2 år i de, men nu har de itne blivit nån ungdomskör som sjunger Ted och de tycker ja e vääääldigt tråkigt.. Men men de e ju inget man kan göra nått åt heller...

Erik Gruvebäck


Idag regnar de iaf, tycker de e på tiden.. :P så de har blivit friskare luft iaf.. :) Händer nog inget speciellt idag..
Bara sambon som fyller 25 år :D



jaja, ska göra nått annat nu.. men ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela