Sofeij

"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar." -Nalle Puh

så mkt snööö...

Publicerad 2010-01-28 13:27:08 i Allmänt,

Uscha, nu tycker ja verkligen att de räcker med snö...

Var hos barnmorskan igår på kontroll och jag hade ltie dåligt blodvärde så hon tog blodprov så vi får la se hur de går me de, hon skulle höra av sig inom en vecka om de va nått.. Hm, inte lätt inte.. men annars såg allt bra ut iaf :)

Skulle vilja åka till ikea i helgen o köpa madrass, täcke o kudde op lite annat till nya bebisen så allt e klart..
Men vet itne om vädret tillåter lr om ja får me mig nån, har ingen lust att åka själv.. o om Johan följer med så blir de bara massa onödigt :P haha..

Vi va inne o kollade i lägenheten igår oxå när vi ändå var uppe, och de enda som hänt är att dom plockat bort fläktarna så man kan ju hoppas att dom ska börja med golvet o allt nu.. Men som sagt så 1-2 veckor kommer de att ta.. Jag hopppas VERKLIGEN att vi hinner flytta hem innan nya bebisen kommer.. men men, de e ju sånt som märks... Tog med bilbarnstolen ner igår oxå och lite kläder så vi e förberedda iaf.. hehe..
Fick även journalkopior från barnmorskan "ifall att"..

Idag lär de väl inte hända så mkt heller.. e lite seg så de blir nog bara tv typ :P hah.. har ingen större lust att gå ut, man sjunker ju långt ner i snön o blir jääääätteblöt typ....


Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2010-01-28 15:39:51

Men de borde väl fatta att de kanske ska skynda sig lite på i lägenheten nu när ni snart ska få bebis o så. Kan inte va kul att ha det sådär... När man är klar på BB vill man ju bara komma hem till sitt med sin bebis liksom.

Postat av: Carro

Publicerad 2010-01-29 12:58:56

Roligt o åka till Ikea...jag med vill hehe

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela