Sofeij

"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar." -Nalle Puh

Nu e julafton över..

Publicerad 2009-12-25 10:30:43 i Allmänt,

Sitter för tillfället hos hos o far o e superförkyld, har ont i halsen, slemhosta o e snorig, itne alls kul..  Bellis har oxå åkt på lite av de tyvärr så hon e oxå lite hostig o snorig, men de  eitne så farligt..
Natten har dock varit hemsk, ja har itne kunnat sova bra alls me tanke på hostan som höll mig vaken mellan 4 & 6 imorse.. itne ett dugg roligt...  men men..

Hade jättetrevligt igår, både i viken och här.. tack för alla fina julklappar..

Skulle åkt ner till Marren & Mäga idag oxå egentligen men känner mig inte så pigg så ja o Bellis e kvar här.. Så ja ville itne smitta nån heller..


Vi va ju hemma en sväng i onsdags o hämtade kläder o lite sånt.. Så dom ahde rivit ut hela hallgolvet, hela köksgolvet o halva vardagsrumsgolvet.. + att dom hade sågat av ca 30 cm från golvet och upp av väggen på ett ställe i hallen.. suck..

De e några som undrar vad som hänt och de va så att de va ett rör från diskhon som hade lossnat och då rann ju allt diskvatten och sånt ut rakt ner på golvet, och allt hamna ju UNDER vårat klickgolv, så vi upptäckte ju de när de kom upp vatten vid tröskeln o då va de ju redan för sent.. Så va de ju så tråkigt att de hade gått under både hall och vardagsrums golvet.. :( Men men..

De e ju lite hemskt att inte kunna vara hemma på en månad och de e jobbig för Isabell oxå, hon ahr sovit ganska dåligt ocvh de har ju itne blivit några vettiga sovtider heller.. en inatt har hon sovit riktigt bra iaf, hon sov i 10 timmar.. så hon e  iaf skapligt pigg idag.. :D

Ska ta mig i kragen och plocka ordning p åalla julklappar som bara ligger överallt... :P

Ha en toppen dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela